16 mar. 2010

Şuturi în fund

La câte lucruri enervante mi s-au întamplat zilele astea, aş putea zice că roţile mele sunt pline de beţe.. sau eventual, aş putea considera ca o "cireada" de pisici negre mi-au defilat prin faţă.. dar e mult prea complicat sa gândeşti aşa.

E mult prea complicat, pentru că nu vreau să cred în superstiţii. Voi găsiţi pentru orice culoare, număr, vis, combinaţie de culori, combinaţii de numere, combinatţii de culori şi numere câte o interpretare. N-or să fie ele toate zilele roz, toate să decurgă lin, în ordinea lor firească şi nervii noştrii să stea relaxaţi, să plutească uşor pe norişori de ciocolată.

Mai apare şi câte un duş extraordinar de rece care îi aduce la realitate. Aşadar, BABELOR, vă văd cum mergeţi la şcoala gârboviţi, încruntaţi, lipsiţi de chef, cu negura văilor pe frunte deşi în jurul vostru e viaţă, e frumos. Cum mâine n-o să vin la şcoală că sunt răcită şi trebuie să beau ceaiuri, să iau pastile, să stau cu supiţa lângă mine, cu prima ocazie o să fac un procent al copiilor care zâmbesc atunci când merg la şcoală, şi sper să nu-i număr numai pe ăia mici, săracii, de la Nr2 care oricum se zbenguie de la 7 şi 10.

Am impresia ca multă lume, acum, nu mai apreciază nimic din lucrurile subtile, mărunte, care genrează o stare mai deosebită.
În general, oamenii sunt atraşi de caştiguri mari, succese facile şi enorme, care nu aduc decât un alt fel de fericire..gen "care trece repede". Oricum, e mult de filozofat pe tema asta şi nu ne prea pricepem.
Ideea era că lucuri rele o să se întâmple mereu, când ne e lumea mai dragă, o să se strice calculatorul sau telefonul sau maşina de spălat sau..sau..şi că viaţa mai poate fi şi altfel şi că măcar o ora, două pe zi să nu mai fim frustraţi, să zâmbim fără niciun motiv, să nu ne mai gândim
la liste, note, medii, clasamente, rate, taxe, de ce ne înjură cineva care nu are nici măcar curaj să îşi dea numele, şi să fim optimişti! ( pentru că toţi s-au îmbogăţit după urma pesimiştilor)

P.S Şi..
If you don't have a smile, I'll give you one of mine.:D
Gabi




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu