14 mar. 2010

Primăvară?

O altă zi de primăvară, cred că a treia pe anul ăsta, după numărătoarea mea. Chiar a venit primăvară sau să fie doar liniştea dinaintea ninsorii? Eu unul nu mai vreau să ningă...mi-a ajuns, pentru 2+ 3 ani. Cu vremea asta afară, nu îţi vine să înveţi nimic. Nici măcar să deschizi cartea şi să stai cu ea în faţă, să-ţi impresionezi părinţii. Nimic!
Şi cum afară e totuşi cam frig, parcă mai bine ar suna vizionarea unui film.
Să vedem care ce premii au luat la Oscar. Vă zic de acum că premiul pentru @Cel Mai Bun Film@ nu l-a caştigat "Avatar" ci "The Hurt Locker". Se pare că americanilor le-a plăcut mai mult un film despre razboi decât un film despre supra-exploararea naturii de către oameni şi despre importanţa convieţuiri omului cu natura. În fine,să vedem premiile:

"The Hurt Locker" a câştigat: Cel mai bun film, Cel mai bun montaj de sunet, Cel mai bun montaj, Cel mai bun scenariu original şi Cel mai bun mixaj de sunet. 5 premii, cam multe zic eu. Să vedem şi despre ce e vorba.



"Avatar" a câştigat: Cele mai bune efecte vizuale, Cea mai bună scenografie şi Cea mai bună imagine. Doar 3.



"Up" a câştigat: Cel mai bun film de animaţie (lungmetraj) şi Cea mai bună coloană sonoră.Un film foarte frumos cu o poveste foarte frumoasă. Recomand.



Cam astea au fost cele mai bune filme de anul acesta. Vizionare plăcută!!

Alex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu