15 mar. 2010

Booyakasha!

Guess who's back! Exactly.
Eu
Cum ştiam că o să vă fie puţin dor de mine, mi-am reparat calculatorul şi iată-mă înapoi. După un weekend în care am învaţat hard la chimie, m-am luptat din răsputeri cu o răceala afurisită care e la ordinea zilei şi am aruncat priviri urâte monitorului pentru ca de vorbă bună nu înţelegea să nu mai stea pe întuneric, el continua sa o ţină pe aia cu " sunt din alta reţea"... A trecut şi ziua de luni, ziua aia de post negru, cu toate orele ei grele.
Noroc cu un sendviş pregătit cu lovely love, care m-a scos din foamete.
Azi m-a luat vântul pe sus, la propriu.

Şi am mai luat azi o hotărâre, e mai mult pentru mine.. .Când mă fac mare, ştiu ce câine să-mi iau : ciobănesc alb sau lup alb, acei câini interzişi de Hitler. Deci, pe la 25, 26 de ani, când voi reciti blogul ăsta şi mă voi amuza teribil, trebuie să alerge pe lângă mine şi un căine de-ăsta."Nu este nevoie sa fie pedepsit, pentru că are un instinct de dominare puţin dezvoltat, spre deosebire de alte rase, şi este ascultător pentru ca doreşte să-i facă plăcere stapânului." aşa zice pe animălutze.com.
Cică mai sunt şi uşor de dresat şi se cam adaptează în orice condiţii.

Nu'i aşa că sunt adorabili şi au feţe inteligente,cum să vă explic eu, au "zâmbetul inteligent la ei"?

Aşa, şi una bucată întrebare : Dacă v-aţi întalni cu un om celebru , care a murit, deci ar fi o situaţie specială să-l vedeţi şi i-aţi putea adresa o singură întrebare..care ar fi aceea?

Eu l-aş întreba pe Hitler, că tot veni vorba, ce s-a gândit el când s-a pornit cu al doilea război mondial..

Asta a fost aşa pe moment..

Acum, că am povestit ce s-a mai întâmplat lately, mă bucur şi eu puţin de internet , că metodă mai eficientă de pierdut timpul nu am găsit până acum..

Şi azi, Shakira şi-a lansat videoclipul cu Rafael Nadal "Gypsy"


Enjoy!

Gabi
p.S. Scuze că am sărit aşa de la una la alta..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu