5 mar. 2010

It's raining men!

Primăvară,primăvară...dar, o vreme atât de urâtă...
De parcă n-ar fi fost de ajuns ca plouă, a început să ningă, te afunzi în nişte bălţi imense pana la gât, mai e şi frig. Sfarşit de săptămână şi o stare generală de somnolenţă şi plictiseală, adică timpul perfect pentru vizionat filme şi stat la taclale cu o ceaşcă mare de cafea în faţa. Şi pe lângă asta, cică să nu mai savurez mica mea "licoare aromată" din cana mea preferată la 6 dimineaţa. Pe principiul, ca unele lucruri mici sunt magice, nu mă pot trezi altfel. Corect, sucurile naturale sunt mult mai delicioase şi bogate in vitamine şi bineînţeles o sursă de energie pentru întreaga zi,dar cine are timp?
Şi , in plus, cică, adenozina, o substanţă care generează proasta dispoziţie e anihilată de cofeină. Mai ales,că patru ceşti pe zi sunt permise!
Acestea fiind spuse, şi pledoaria încheiată ..a ba nu , mai conţine şi vitamine! O ceaşca de cafea acoperă 20% din nevoile zilnice de vitamina PP. Deci,în fond nu e aşa rea..săraca.
Şi tot mai am ceva de zis,gandiţi-vă câte subiecte se dezbat în jurul unei ceşti aburinde şi aromate cu cafea şi lapte, câte bârfe mondene se amplifică şi ce motiv excelent de pierdut timp într-o super cafenea,aşa cum ne place nouă.

Gabi

Asculta mai multe audio Muzica





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu