22 iun. 2010

What would you write to Juliet?

Am fost azi la film. Letters to Juliet. O poveste drăguţă, originală, puţin romantică, ce a făcut ziua plăcută. Deşi filmul se bazează puţin pe ideea " Take the risk and fallow your heart!" , în cazul tragic al lui Romeo si al Julietei asta nu prea a mers. Sau poate tot ce s-a întâmplat în povestea lor.. trebuia să însemne ceva.
Finalul e oarecum previzibil şi acţiunea până acolo se desfaşoara leneş.
(Noroc cu muzica foarte amuzantă, cauzată fără doar şi poate de nişte defecţiuni tehnice).



Să vă mai spun despre filmele pe care le-am văzut în ultima vreme.


1. Did you hear about the Morgans?
Da. M-am uitat la el pentru că actriţa principală e Sarah Jessica Parker. Oricum, o idee bună iar la problema pe care o ridică filmul " Ai putea trăi la ţară, foarte aproape de natură" ( personajele trebuiau să renunţe la Manhattan nu la Ramnicu Valcea) aş răspunde un DA puternic. Punerea în scenă şi fazele ce trebuiau să fie amuzante nu mi s-au părut foarte reuşite.

2. When in Rome? (Daa. tot o comedie romantică)
Eu nu cred în superstiţii. De fapt, nu vreau să cred. Asta e şi ideea filmului, o fată simpatică, fură nişte monezi din fântâna dragostei, făcându-i pe cei care le-au aruncat să se îndrăgostească nebuneşte de ea. Şi începe o cursă nebună..cauzată de multe neînţelegeri..bla bla. Dacă vedeţi filmul o să înţelegeţi că de aici a venit şi ideea videoclipului pentru 3OH!3 ft Katy Perry -Starstruck.

3. The ugly truth. Filmul se bazează modul de a gândi al fetelor total desfiinţat de baieţi ce privesc totul într-un mod simplu şi într-o singură direcţie. Dintre toate trei, acesta reuşeste să fie cel mai haios. Poza de mai jos, face un rezumat al întregului film .


Vă pup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu